Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak bünyeda olmalıdır.

Tamlanan merdivenler genel anlamda binanın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir vaka takkadak bina ciğerinden emeksiz ve emin kaçışın esenlanması için bünyelırlar. Kanuni olarak da her kuruluşda bulunması zorunludur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir cenahının münhal olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Panik pas sayesinde yürekerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dürüst Yangın Kapısı Fiyatları iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde acil çıkış örgülabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu bünyenın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bağırsakin tercih edilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Gücvenliğiniz sinein yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle omuz omuza şerik özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı binada olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Biröte firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Firmaların umumi olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; dunda kâin Garaj alegori iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page